Answer of your leaving message
iCamPro stopped working. This is my third robot fail or stop working in 3 months...I have tried resetting without success; I have re-formatted the SD card and tried to flash the robot without any success. The blue light stays on, blinks every 15 seconds, will not restart or move at all...tried removing and reinstallation...nothing

2018-01-03 02:06:55****************************************
As my first complaint explained, I have already done this. In order to entertain you, I did it again...it did not work. I am tired of failing robots.

2018-01-05 11:31:33****************************************
The question remains: will this be covered? Again, I already sent in 2 devices for repair. It begins to get suspicious when your products begin to fail one-by-one...

2018-01-09 22:57:37****************************************
I figured it out on my own. Luckily I have two devices. It is the power cord and adapter. Please send me a new one. It is the least you could do.

2018-01-10 11:24:19****************************************
So you will not replace your faulty wire and power device? This is still a manufacturing default. Stand behind your product and do the right thing

by Dustin


Dear Dustin, thank you for contacting.

If the camera failed to response to hardware reset ( = blue light blinking to wait for new installation ), we may need to perform the manual firmware rebuilding

A. Please must use this tool to format the SD card on PC
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/index.html
B.
Rebuild the firmware from the external SD card : n This is a manual re-build firmware procedure for your reference (recovery and cure rate is more than 90% ) Download file
https://www.dropbox.com/s/w56gi1vzslm4781/icampro_362.zip?dl=0 [PC]
C.
- Uncompress/unzip it to ROOT directory of a MicroSD card [PC->SD]
- Insert the card to iCam or iBabi
- Plug power cord of it. CAM will auto detect the codes in the
Card to do the update ( blue light is on )
D. Auto motor calibration/rotation (About 40~50 seconds)
- Wait till front blue led is blinking. (About 2-3 minutes)
- Unplug power cord
- Take card out.
- Plug power cord again and the blue led will keep blink ( waiting for installation )

Installation: https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo / If you are successful, please erase the card for normal use.

PS – this is what you see during the process
Insert the card with unzipped files
Plug in power
Short beep ( camera detect and read the files ) in 5 seconds
After about 40 seconds Two short beeps ( writing complete )
Blue and Green lights blinking – done ( wrote in )
Unplug the power Remove the SD and erase it

Thank you



Dear Dustin, if changing the AC and cable and manual update firmware do not help, the camera may be defective. You may justify if a repair is needed. Thank you



Dear Dustin, cases vary. We follow the warranty rule to serve and offer. Please justify it.



Dear, not only for the purchase POP is 2015. Aug, but if we ship it, the logistic is more than US$ 30, much more than the AC+cable. Therefore, glad you find the reason and make it alive again. Thank you



Dear Dustin, please kindly advise if this defective is within one year warranty from prove of purchase. Thank you.